31-годишна инфлуенсърка и майка на три деца умира след заразяване с

...
31-годишна инфлуенсърка и майка на три деца умира след заразяване с
Коментари Харесай

31-годишна инфлуенсърка почина след интервенция за поставяне на силикон в гърдите

31-годишна инфлуенсърка и майка на три деца умира след заразяване с гъбичен менингит при слагане на гръдни импланти, оповестява DailyMail. 

Кристал Вилегас прекарва последните четири месеца от живота си в болница в Тексас, борейки се с инфекцията.

Според Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите на Съединени американски щати гъбичният менингит е рядка и животозастрашаваща зараза, която предизвиква отичане на областите към основния и гръбначния мозък. Това може да се случи по време на медицински процедури, в случай че не се съблюдават прецизно практиките за надзор на инфекциите. 

Кристал от Тексас, която е майка на три деца, пътува до Матаморос, в щата Тамаулипас, Мексико, от другата страна на границата, с цел да спести пари за козметичната интервенция.

Майката инфлуенсър се оперирала в клиниката River Side в Матаморос и единствено три седмици по-късно почнала да изпитва извънредно мъчително главоболие, споделя тя пред ValleyCentral през юли, представено от " Телеграф ".

Местната медия оповестява, че по време на диалога с нея е била с тръба в главата за източване на течности и понижаване на налягането, а говорът ѝ е бил неразбираем, само че тя въпреки всичко е желала да запознае хората с заплахите, които са я сложили в това състояние.  " Наслаждавайте се на живота, не се тормозете за това по какъв начин изглеждате. Цялото това нещо с смяната на метода, по който изглеждаме, не си заслужава ", споделя тя. 

31-годишната жена е умряла в края на юли, оповестява нейният брачен партньор Хуан Тапиа с покъртителен пост във Facebook: " Тя се бори настойчиво в продължение на 4 месеца и отхвърли да се съобщи, и макар че загуби борбата с тази смъртоносна болест, завоюва нещо доста по-голямо. Моята Кристал получи своите благ крила ", написа той.

" Чрез всичко това осъзнах какъв брой велика и специфична си била в действителност, знам, че си докоснала толкоз доста сърца и животи и това е явно с количеството обич и поддръжка, които получи ", прибавя Тапиа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР